Bereikbaarheid/ klantenservice

Bestelinformatie

 • Bestellen, volg de stappen onder de “button” STEL UW KAST SAMEN of DIRECT ONLINE BESTELLEN.
 • Productie, de schuifdeuren en kastinterieurs hebben een productietijd van minimaal 14 werkdagen. Echter bij afwijkende en niet voorradige kleuren is de productietijd op aanvraag. Voor klassieke deuren is de levertijd ca. 4 werkweken.
 • Levertijd, zodra uw schuifdeuren en/of kastinterieur geproduceerd zijn wordt er met u contact opgenomen om de juiste lever- en/of montagedatum af te stemmen.
 • Alle kasten worden speciaal voor de klant op maat geproduceerd, hierdoor sluiten wij uw herroeppingsrecht uit voor zover voorzien in de algemene voorwaarden onder artikel 10, lid 6.

Betaalmogelijkheden

 • Aanbetaling met iDEAL of per bank (de aanbetaling is 35% van het totaalbedrag). iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 • Restbedrag, heeft u aanbetaalt, dan kunt u het restbedrag achteraf bij aflevering betalen onder rembours. Ook kunt u het restbedrag achteraf bij levering en/ of montage per mobiele pin betalen. U kunt het restbedrag ook per bank betalen, maar dan dient het restbedrag VIJF DAGEN voor levering op onze rekening te staan bijgeschreven. Korter voor levering is per bank het restbedrag overmaken niet mogelijk. Contant betalen kan ook.

Prijzen

 • Al onze prijzen (in euro) zijn weergegeven inclusief 21% btw.

Verzend(bezorg)kosten

 • Kosten voor bezorging zijn € 90,- incl. btw (indien KastenDiscount de montage uitvoert dan vervallen deze bezorgkosten).
  Bezorging op de Waddeneilanden en buiten Nederland is op aanvraag.
  Uw bestelling leveren wij af aan huis, op de begane grond. Woont u in een flat of een appartement, dan leveren wij uw bestelling beneden in de hal af. De bezorgtijden worden de avond voor levering telefonisch aan u door gegeven. Indien KastenDiscount de montage uitvoert en woont u in een flat en past uw bestelling niet in de lift dan worden daar extra kosten voor berekend (€ 42,50 incl. btw p/uur). Indien u niet aanwezig bent op het moment van levering dan wordt € 90,- incl. btw in rekening gebracht.

Retourneren

 • Bent u niet tevreden met u bestelling, dan heeft u het recht om, conform de wet “Verkoop op Afstand”, binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren zonder opgaaf van redenen. Wilt u uw bestelling retourneren, dan vragen wij u het volgende:
 1. Binnen 14 dagen een e-mail te sturen met vermelding van het product.
 2. U ontvangt binnen 2 dagen een bevestiging per e-mail.
 3. Na ontvangst van deze bevestiging dient u uw bestelling binnen 30 dagen te retourneren.
 4. Als wij het product retour hebben ontvangen krijgt u binnen 2 dagen per e-mail een bevestiging.
 5. Binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw retournering crediteren wij het volledige aankoop bedrag.

De kasten, schuifdeuren, draaideuren en ladenblokken worden geheel voor u op maat gemaakt, retourneren hiervan is dan ook niet mogelijk.
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

 • De producten kunnen alleen worden geretourneerd in een degelijke verpakking.
 • U dient zelf zorg en kosten te dragen voor transport van de te retourneren producten.
 • Indien u niet binnen 30 dagen na bevestiging e-mail het product heeft terug gestuurd wordt het product als verkocht beschouwd en zal er geen restitutie plaatsvinden.
 • Wij kunnen uw herroepingsrecht uitsluiten voor zover voorzien in de algemene voorwaarden onder artikel 10, lid 6.

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

Aan: KastenDiscount

– Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*
de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*
de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,
herroept/herroepen*
– Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
– [Naam consumenten(en)]
– [Adres consument(en)]
– [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Garantie

 • De fabrieksgarantie op het interieur is 5 jaar en op de schuifdeuren 10 jaar/ klassieke schuifdeuren 5 jaar* ( vraag naar de voorwaarden). Deze garantie geldt op het door ons afgeleverde en/of gemonteerde adres. (Op softclose-sluitingen, positioneringsstoppen, lampen en trafo’s verlenen wij géén garantie).

Klachtenprocedure

 • Het is natuurlijk erg vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening/ producten zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht per e-mail aan ons door te geven. Geef in de e-mail duidelijk uw naam, adres, postcode, plaats, factuurnummer en reden van klacht. Wij zullen de klacht zorgvuldig bekijken en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen. Mocht u een klacht hebben kunt u deze e-mailen naar: info@kastendiscount.nl
 • Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan per e-mail op de hoogte stellen.
 • Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u ook altijd contact opnemen met Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij aangesloten zijn.

Privacy

 • Wanneer u een bestelling plaats of een offerte aanvraagt, dan vragen wij u om uw persoonlijke gegevens. Echter deze wordt nooit verkocht of door gegeven aan derden. Uw e-mailadres wordt slechts gebruikt om uw bestel- of offertegegevens door te sturen en/of de inmeet- of bezorgafspraak te bevestigen.