Kast op maat – Superieure vakmanschap!

Kast op maat – Superieure vakmanschap!

KastenDiscount is een leverancier en producent van hoogwaardige kasten op maat met ruim 17 jaar ervaring. Wij leveren en monteren diverse kasten op maat zoals schuifdeurkasten, inloopkasten, kastinterieurs en draaideurkasten. Al onze kwalitatieve en hoogstaande kasten worden in onze eigen fabriek deskundig op maat gemaakt. KastenDiscount biedt een functionele opbergruimte voor elk interieur. Waar u maar wilt, in huis of kantoor.

Kast op maat – Ontdek de online configurator!

De kasten op maat zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Zowel de schuifdeuren, draaideuren en het kastinterieur worden compleet op maat gemaakt, van muur tot muur, van vloer tot plafond. U kunt de kastenindeling zelf bepalen waar de legplanken en/ of roedes komen. Daarnaast heeft u de keuze uit fraaie en praktische accessoires.
Creëer gemakkelijk en snel uw eigen kast op maat dankzij de handig online configurator tool. Met de online configurator kiest u eerst welk soort kast op maat u wilt samenstellen. Vervolgens kunt u aan de slag met het bepalen van het formaat van het interieur, interieurindeling, type segmenten en kleur, keuze voor schuifdeuromlijsting. Ook bent u in staat om uw eigen deurvulling te bepalen (kleuren, houtsoort decoren, spiegels en/of glas). Tenslotte kunt u uw kast op maat voorzien van luxe en handige accessoires als een schoenenrek, riemhouder, verlichting, etc.

Kast op maat – Scherpe prijzen!

De configurator ziet u meteen hoeveel uw kast op maat, die u tot dan toe heeft samengesteld, kost. Bij KastenDiscount bent u altijd goedkoper uit dan bij de bouwmarkt. U stelt u eigen kast op maat immers zelf samen waardoor u zelf de prijs bepaalt! Omdat wij de productie van onze kasten op maat en kastinterieurs geheel in eigen beheer hebben, kunnen wij u deze tegen zeer scherpe prijzen aanbieden en hanteren wij korte levertijden.

Creëer uw eigen kast op maat!

Kast op maat! Ga naar de online configurator en stel zelf uw eigen kast samen incl. prijsberekening.

Neem contact met ons op en laat u professioneel adviseren door onze experts voor dé perfecte kast op maat!

Recente projecten